20 de març 2018

CREA O ACCELERA EL TEU NEGOCI AMB "MOVE UP! EMPRÈN AMB ÈXIT"


Tens una idea o projecte i vols engegar-ho?
Tens una empresa innovadora i vols donar-li un impuls?

El Centre Europeu d'empreses Innovadores de Castelló i la Diputació de Castelló engegaran en els pròxims dies la tercera edició del Programa de Desenvolupament d'Emprenedors Move Up!, Emprèn amb èxit.

Objectiu
Recolzar a emprenedors i joves empreses, mitjançant accions dirigides a l'engegada i el desenvolupament de noves idees de negoci, així com l'impuls en el cas d'empreses que ja estan en marxa.

Dirigit a

  • persones que tinguen idea de negoci o projecte empresarial i decisió per a poder desenvolupar-ho dins d'un ecosistema d'emprenedors.
  • empreses en fases molt primerenques, amb un màxim de 24 mesos en el mercat, que cerquen un impuls per al seu creixement i consolidació.


Premis

  • Primer premi: 3.000 €
  • Segon premi: 2.000 €
  • Tercer premi: 1.000 €


Contingut
Formació en àrees fonamentals per al desenvolupament del teu projecte, amb assessorament, tutorització i mentoring per part d'empresaris amb experiència. En finalitzar el programa, aquells projectes que així ho requerisquen rebran suport per a la cerca de finançament tant públic com d'inversió privada.

I si vols conèixer millor el programa, acompanya'ns en el taller de presentació "Dóna-li un impuls a la teua idea o projecte", que tindrà lloc dimecres 4 d'abril a les 12 h en CEEI Castelló (inscriu-te).

*Si vols participar en Move Up!, abans de donar cap pas més farcida el formulari de presol·licitud i ens posarem en contacte amb tu. El termini de presentació de candidatures s'obrirà en breu.

*Programa totalment subvencionat, cofinançat per CEEI Castelló i Diputació de Castelló.