22 de febr. 2018

ARRIBA LA 4a JORNADA VILAEMPRÉN

L'Ajuntament de Vila-real, des de l'àrea d'Economia, té el plaer de convidar-los a la 4 Jornada Vilaemprén, que se celebrarà el pròxim 16 de Març.

L'Ajuntament de Vila-real organitza la 4 JORNADA VILAEMPRÉN, la finalitat de la qual és promoure i activar als professionals del programa AVALEM JOVES. Una jornada oberta i participativa per als joves talents de Vila-real i en la que els programes EMPUJUS I EMCUJUS celebren la seua Cloenda.

Aquesta Jornada que es celebra a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), compta un any més amb conferències, tallers, taules rodones perquè els assistents puguen gaudir d'una experiència enriquidora per al seu desenvolupament com a professionals.

La jornada compta amb el suport d'entitats com la Cambra de Comerç de Castelló que aquest any ens acosta la conferència del ponent Enric Lladó, consultor expert internacional en Pragmàtica de la Comunicació.

Ens acompanyaran també entitats com la Fundació Globalis qui durant l'any ha impartit formació als joves del programa EMCUJUS, el Pacte ceràmic, el CEEI, Efecte Vila-real i ADAVI, que estaran durant la jornada amb els seus estands per a assessorar als joves que ho desitgen.

Comptarem amb una Taula Rodona molt interessat amb joves que han participat altres anys amb els programes Vilabeca de l'Ajuntament de Vila-real i que ens contaran de primera mà la seua evolució professional. Escoltarem també als joves dels programes EMCUJUS I EMPUJUS que ens donaran una pinzellada de com han treballat aquests mesos a l'Ajuntament de Vila-real i com ha repercutit la seua feina en l'àmbit de la ciutat.

Els mateixos joves participants dels programes AVALEM JOVES rebran de la mà de l'Alcalde de la ciutat José Benlloch uns diplomes en agraïment a la confiança dipositada en els programes d'ocupabilitat oferits.

Per a la vesprada comptarem amb una jornada lúdica i d'aprenentatge on qui ho desitge (i prèvia inscripció) podrà participar en els premis VILAEMPRÉN. Aquests premis es lliuren als qui millor exposen a l'Elevator Pitch. El jurat d'assessors més l'opinió del públic assistent seran els qui decidiran els guanyadors en les categories del concurs que són: Premi al millor PROFESSIONAL JÚNIOR, a la millor idea per a la ciutat amb el premi INNOVA VILA-REAL o el premi a la millor EMPRESA JUNIOR.

La cloenda serà a càrrec del Vila-realenc Abel Garcia Arcas, Tècnic Superior en Activitats Físic -Esportives.

Hem de destacar la participació de l'alumnat del programa T'Avalem Maria de Lluna que s'encarregaran de preparar per a la jornada la pausa cafè.

Una jornada gratuïta i oberta a tot el món que vulga participar fins a completar aforament i prèvia inscripció.

No dubteu en fer les vostres consultes a jornadavilaempren@gmail.com tèlfs: 655809933 o al 964536101