26 de nov. 2015

Fundació Laboral de la Construcció

Ocupació en construcció

Puja al portal d'ocupació de la construcció. Un servei especialitzat, gestionat per professionals, per connectar l'oferta i la demanda laboral en el sector, de manera àgil i senzilla.

Un servei pensat per ampliar les oportunitats i per delimitar les cerques conforme a les preferències, disponibilitat i capacitats de cada candidat o empresa. I per mantenir-te al dia sense necessitat de ser un expert usuari d'Internet.

Accedeix al portal construyendoempleo.com, inclou les teues dades i estableix els criteris de cerca que et permetran accedir a aquelles ofertes que realment puguin resultar-te interessants.

Aquesta eina et permetrà millorar les teves oportunitats professionals de manera pràctica i accessible.




Cursos formatius

La Fundació Laboral de la Construcció, també ofereix una oferta formativa en l'àmbit de la construcció. Accedeix a la seua web ofertaformativa.cursosenconstruccion.com o al seu facebook Fundación Laboral Construcción Comunidad Valenciana per a informar-te de tots els cursos en Vila-real o per via on-line.


Targeta Professional de la Construcció

TPC és un document del Conveni General del Sector de la Construcció que permet verificar:
  • Que has rebut la formació inicial en matèria de prevenció de riscos laborals.
  • I que comtes amb l'experiència professional acreditada.
Sol·licita la teua targeta i demostra la teua formació. Es indispensable rebre, com a mínim, la formació inicial. Informa't en la web trabajoenconstruccion.com o en el telèfon 900 11 21 21.