21 d’oct. 2015

PRIMERA PARADA DE L'ITINERARI DE L'EMPRENEDOR INNOVADOR >> Soft skills: habilitats per a emprendr

El dimarts 20 d'octubre va començar l'Itinerari de l'Emprenedor Innovador amb la ponencia de Adriàn Sánchez de TalentVia; graduat en Ciències Empresarials i Laborals, especialitzat en Màrqueting Internacional i Psicologia Organitzacional i de Recursos Humans. 

Actualment està estudiant el Doctorand en la Universitat Jaume I, per conèixer en major profunditat les anomenades soft skills (habilitats toves,personals) i la importància de treballar aquests aspectes a l'hora d'emprendre.

Al llarg de les dues hores del taller, vam aprendre a agafar consciència de la importància dels primers passos d'un emprenedor. L'inici és el pilar fonamental sobre el qual començarà a construir-se la idea que tenim en ment, i aquests pilars som nosaltres mateixos, les persones amb les nostres habilitats. 

Aquestes habilitats són les softs skills, de les que ens va estar parlant Adrián, i les que no hem de deixar de treballar mai. El que ens fa diferents d'un potencial competidor són les soft skills.

Aquí us deixem el vídeo del primer taller de l'Itinerari de l'Emprenedor Innovador en el qual,Adrián, ens explica què és el que necessita una persona per convertir-se en emprenedor. A més de l'entrevista prèvia realitzada per Fundació Globalis.


Si esteu interessats en els propers tallers podeu fer la inscripció fent clic ací